c_tl over_banner c_tr
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

25107 Pulau Langkawi @ Kempas Junction
25107 Pulau Langkawi @ Kempas Junction
Comments: 5
Angsa3212




25101 Pulau Angsa @ Tampoi
Previous image:
25101 Pulau Angsa @ MSM Tampoi  
 Next image:
25101 Pulau Angsa @ Kempas Baru

25101 Pulau Angsa @ Tampoi

            

25101 Pulau Angsa @ Tampoi
Description: With Ekspres Sinaran Selatan 13dn. Jalan Tampoi also had been upgraded into dual-carriageway as compared to this
2008 photo.
Keywords:  
Date: 11.05.2011 11:49
Hits: 1869
Downloads: 0
Rating: 0.00 (0 Vote(s))
File size: 101.3 KB
Added by: Angsa3212

EXIF Info
Make: OLYMPUS IMAGING CORP.
Model: SP590UZ
Exposure time: 1/250 sec(s)
Aperture value: F/4.5
ISO speed: 80
Date created: 08.05.2011 15:20:33


Author: Comment:
DieselElectric
Admin

Join Date: 07.04.2007
Comments: 335
ko ni

sah sah ada obsession dengan 25101..segala ceruk rantau kau kejau....wakaka fetish ka
11.05.2011 15:52 Offline DieselElectric hafiziaz at yahoo.ie
Angsa3212
Member

Join Date: 17.01.2008
Comments: 604
Wakaka...

Abih, apa taknya. Dulu sebelum beliau rosak since 2008, aku susah bebeno nak nampak beliau. Tu yang bila dia dah start running balik last year, aku kejo bagai nak rak pasal dia tu dulu elusive bebeno. Skang ni dapat la jugak peluang untuk pacak camcorder aku untuk non-stop cab ride video. Saja nak lepaskan geram, mwahaha! Lagipun dalam galeri 25101 Pulau Angsa tu cuma ada satu je gambo iaitu gambo ko. Tu yang pakat tambah tu, hehehe!
11.05.2011 16:19 Offline Angsa3212



Previous image:
25101 Pulau Angsa @ MSM Tampoi  
 Next image:
25101 Pulau Angsa @ Kempas Baru